Bayern slaat nog een fraaie slag: Thiago tekent bij

28 april 2017, 11:12

In navolging van het contractnieuws rond Kingsley Coman, die donderdag een contract tot medio 2020 tekende, heeft Bayern München nog meer contractnieuws naar buiten gebracht. Thiago Alcántara heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot de zomer van 2021. De Catalaan lag aanvankelijk nog tot 2019 vast in de Allianz Arena.

Bayern heeft het nieuws met trots bekendgemaakt via de officiële kanalen. Dat de Beierse grootmacht blij is met de contractverlenging van Thiago, blijkt wel uit de woorden van voorzitter Karl-Heinz Rummenigge. "Hij is een van de beste en meest begeerde middenvelders van Europa. We zijn zeer verheugd dat we hem langdurig aan deze club hebben gebonden."

Thiago is zelf ook zeer te spreken over zijn verblijf bij Bayern. "Mijn familie en ikzelf voelen ons zeer fijn in München. Alles klopt hier. Ik hoop nog veel prijzen te winnen met Bayern", aldus de technicus, die in juli 2013 de overstap maakte van FC Barcelona naar de Duitse Rekordmeister. Los van een zware knieblessure in 2015 is Thiago een belangrijke kracht voor Bayern, waarvoor hij dit seizoen acht doelpunten maakte in 39 optredens.

Hoewel Thiago nog maar 26 jaar is, speelde hij al 278 officiële duels in het betaalde voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen