Hoe beleefde jij 25 april 1999? Laat het weten aan FCUpdate!

28 april 2017, 14:19   Bijgewerkt: 2 mei 2017, 09:41

Eindelijk kan Feyenoord weer eens kampioen van Nederland worden. Op zondag 7 mei volstaat voor de Rotterdamse koploper een zege bij Excelsior om de titel te grijpen. Het gebeurde achttien jaar geleden voor het laatst: op 25 april 1999 was een 2-2 gelijkspel tegen NAC Breda in De Kuip genoeg om vijf speelronden voor het einde al kampioen te worden. Het is zodoende een dag die bij de Feyenoord-fans voor altijd in het geheugen gegrift zal staan.

Veel supporters van de Rotterdamse topclub zullen 25 april 1999 nooit meer vergeten. Wat ze op die dag aan het doen waren, hoe ze het kampioenschap vierden. Heb jij een leuke anekdote? Een bijzonder verhaal over hoe je die dag beleefde en waar je de kampioenswedstrijd tegen NAC en de huldiging keek? Mocht Feyenoord definitief de schaal in ontvangst mogen nemen, dan plaatsen wij een selectie van mooie belevenissen van fans.

Vind jij het leuk om jouw verhaal via FCUpdate.nl te delen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of vul het contactformulier in. Probeer het kort te houden, rond de 250 woorden. De meest leuke of bijzondere anekdotes zetten we in een artikel onder elkaar, mocht Feyenoord haar eerste landstitel in de 21ste eeuw pakken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen