Dordrecht baart opzien en haalt Van Haaren van stal

29 april 2017, 17:23

Het belang van de wedstrijd tegen FC Den Bosch van volgende week is enorm voor FC Dordrecht, waardoor de club een opvallend besluit heeft genomen. Rick van Haaren, die in de winterstop zijn contract op de Krommedijk inleverde, wordt speciaal voor de laatste wedstrijd weer in de armen gesloten.

Dat meldt Dordrecht op de eigen website. Van Haaren was in de eerste seizoenshelft een belangrijke schakel in de ploeg, maar besloot zijn contract te laten ontbinden. Zijn zoektocht naar een nieuwe club op een hoger niveau liep echter op niets uit, waardoor hij nog steeds clubloos is. Dordrecht heeft besloten om hem volgende week tegen Den Bosch weer te gebruiken. "Van Haaren is nog speelgerechtigd voor FC Dordrecht en is honderd procent fit. De afgelopen periode heeft hij bij Excelsior mee kunnen trainen om zijn conditie op peil te houden", legt de club uit.

Dordrecht staat voorlaatste in de Jupiler League, met twee punten meer dan Achilles '29. Volgende week vrijdag zal duidelijk worden welke club degradeert uit de eerste divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen