Baker verwacht gelijkwaardig duel: "Dat bepaalt de uitslag"

30 april 2017, 09:49

Lewis Baker is zeer waarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen op huurbasis bij Vitesse. Daarom is de finale van de KNVB-beker extra belangrijk voor de middenvelder. Met vijf goals is hij topscorer van het bekertoernooi en hij hoopt dat er zondagavond meer doelpunten bijkomen.

In een interview met de NOS spreekt Baker van een heel speciale periode. "De laatste finale is lang geleden en de club heeft al 125 jaar niks gewonnen. Het is spannend voor iedereen, niet alleen voor de spelers, maar ook voor de fans, de gemeenschap", aldus de Engelsman. "De finale halen is al speciaal, maar om te winnen is nog mooier. Dan schrijf je geschiedenis. De club heeft nog nooit een grote prijs gewonnen en het lijkt me fantastisch als dat ons als eerste spelers wel lukt."

Baker verwacht dat AZ en Vitesse aan elkaar gewaagd zijn. "Ze hebben fantastische spelers. We hebben twee goede duels tegen ze gespeeld. Het scheelde toen weinig. Het gaat nu om wilskracht. Wie valt het meest aan? Wie wint de meeste duels? Dat gaat de uitslag bepalen", stelt de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen