Koeman wil rol spelen in titelstrijd: "Nog niet gestreden"

30 april 2017, 11:59

Als het aan Ronald Koeman ligt wordt Tottenham Hotspur zondag een eindje op weg geholpen in de Engelse titelstrijd. Everton ontvangt dan namelijk koploper Chelsea. Wint de thuisploeg dan kan het verschil tussen de nummers één en twee van de Premier League slinken tot één punt.

Everton plaatste zich al voor Europees voetbal, de ploeg staat op een veilige zevende plaats, maar dat betekent niet dat de laatste duels er niet meer toe doen. Koeman hoopt een rol te kunnen spelen in de titelstrijd. "Het is nog niet gestreden. Het gat is maar vier punten en beide ploegen hebben nog moeilijke wedstrijden op het programma staan. Chelsea is een sterk team met veel zelfvertrouwen, maar ze weten dat het tegen ons lastig gaat worden", zegt Koeman tegenover Sky Sports.

Aan het duel tegen Chelsea in de eerste seizoenshelft heeft Koeman geen al te goede herinneringen. "Dat was de enige wedstrijd in het seizoen waar we absoluut geen enkele kans hadden. Dat willen we rechtzetten. We willen laten zien dat we progressie hebben geboekt", zegt de manager, die nog een doel heeft. "We moeten het gat met Arsenal tot drie punten houden. Op de laatste speeldag kunnen we ze dan rechtstreeks verslaan en nog stijgen op de ranglijst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen