Lyon geeft update over geblesseerd duo: "Vijftig procent kans"

30 april 2017, 12:29

Ajax kampt in aanloop naar het duel met Olympique Lyon in de halve finale van de Europa League met de nodige personele problemen. De Amsterdammers lijken maar liefst drie verdedigers te moeten missen. Bij de Fransen gaat het echter niet veel beter.

Alexandre Lacazette was al een tijdje een vraagteken en na het duel met Angers in de Ligue 1 komt daar ook de blessure van Corentin Tolisso nog bij. Hij kreeg een harde schop tegen zijn enkel en kon na de wedstrijd nauwelijk lopen. Voorzitter Jean-Michel Aulas geeft in aanloop naar het duel een update over het geblesseerde duo in gesprek met Eurosport. "De blessure van Tolisso is gelukkig minder erg dan we dachten. Er is een kans van vijftig procent dat hij het gaat halen."

Maandag of dinsdag wordt bepaald of de middenvelder woensdag in actie kan komen tegen Ajax. "Het is nog afwachten of hij kan spelen, maar het ziet er in ieder geval beter uit dan vrijdag", stelt Aulas, die ook tevreden is over de voortgang van Lacazette. "Hij is op de goede weg. Mocht hij het niet halen dan wordt hij klaargestoomd voor de ontmoeting in Frankrijk."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen