Fraser: "Ricky krijgt twee behoorlijke ballen en die gaan erin"

30 april 2017, 20:44

"Het is zo'n gigant." Met die woorden loofde Henk Fraser na afloop van de KNVB Bekerfinale de matchwinner Ricky van Wolfswinkel. De spits van Vitesse maakte beide treffers in de strijd tegen AZ. "Hij krijgt vandaag twee behoorlijke ballen en die gaan er alle twee in. 

Tegenover FOX Sports erkende de Vitesse-trainer wel dat het niet vanzelf ging. "In de eerste helft hebben we nagenoeg niets laten zien en hadden we het heel moeilijk. Ik denk ook niet dat het qua voetbal een hele mooie wedstrijd was, maar ik vind wel dat we in de tweede helft veel meer strijd hadden en veel meer passie. We legden de bal steeds vaker achter de verdediging van AZ en die kwamen daardoor onder druk. Op basis daarvan vind ik het wel terecht."

"Dit geeft natuurlijk wel vertrouwen toe naar de jongens, dat wij finales kunnen spelen", vervolgt Fraser. "Ik zei voor de wedstrijd al, ik ben sowieso trots. Want ik vind echt dat we stappen hebben gemaakt door winnaarsmentaliteit te tonen, hoe zwaar je het ook hebt. De eerste helft hadden we het zwaar, maar we hebben ons goed hersteld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen