Allach: "Er staat volgend jaar weer een aardige selectie"

2 mei 2017, 09:06

Dankzij de winst van de KNVB Beker, de eerste hoofdprijs in het 125-jarige bestaan van Vitesse, zijn de vooruitzichten geweldig voor de Arnhemse club. Mochten er spelers twijfelen over hun toekomst in het Gelrdome, dan geven de zes wedstrijden in de groepsfase van de Europa League misschien wel de doorslag in het besluit om te blijven.

Met name Ricky van Wolfswinkel, met twee doelpunten in de finale tegen AZ de bekerheld van Vitesse, lijkt te kunnen rekenen op belangstelling van andere clubs. Technisch directeur Mohammed Allach gaat zijn best doen om de selectie kwalitatief gezien op pijl te houden. "In de topsport is niets makkelijk. Het wordt een mooie uitdaging, maar vertrouw me maar dat er volgend jaar weer een aardige selectie staat", sprak Allach tijdens de huldiging op de Arnhemse Markt tegen de NOS.

"Bij aanvang van het nieuwe seizoen ben je al bezig met het jaar daarna. Zo ook dit seizoen. Ik ben niet alleen bezig met het huidige seizoen, ik denk altijd een paar jaar vooruit. De scenario's liggen klaar en we gaan kijken waar we door kunnen pakken", aldus Allach, die Van Wolfswinkel los van zijn rol in de bekerfinale al maar liefst achttien doelpunten in de Eredivisie zag maken. "Van Wolfswinkel behouden zou een heel mooi scenario zijn. Zijn waarde is in ieder geval verdubbeld", stelt Allach, die de selectie zoveel mogelijk intact wil houden. "Als je een prijs pakt, dan beginnen de geruchten en komen de vragen. Ik ben nergens bang voor, nooit. Ik kan er ook nog niks over zeggen. Het is koffiedik kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen