Vilhena verlengt contract bij Feyenoord met twee jaar

3 mei 2017, 16:22   Bijgewerkt: 3 mei 2017, 16:49

Tonny Vilhena heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd. Dat maakt de club woensdag bekend via de officiële kanalen. De middenvelder was nog in het bezit van een verbintenis die hem tot medio 2018 aan de club bond en tekent nu twee jaar bij. 

Vilhena kan onder Giovanni van Bronckhorst rekenen op een basisplaats en is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde. Dit seizoen kwam hij tot 28 competitiewedstrijden. Daarin was hij vier keer trefzeker en kwam hij tot twee assists. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds 2012 in het eerste elftal van Feyenoord.

Technisch directeur Martin van Geel is blij dat de sterkhouder kiest voor een langer verblijf in Rotterdam. "Tonny is een zeer belangrijke speler in onze selectie, die zich vanuit onze eigen jeugd heeft ontwikkeld tot international. We zijn zeer blij dat hij langer aan Feyenoord verbonden blijft en zijn vertrouwen heeft uitgesproken in de toekomst van de club."

De beslissing om bij Feyenoord te blijven maakte Vilhena op gevoel, vertelt hij op de clubwebsite. "De club is altijd goed voor me geweest en geeft me met dit nieuwe contract opnieuw vertrouwen. Dat waardeer ik heel erg. Ik wil de komende jaren met het team de lijn doortrekken die we hebben ingezet en om de prijzen spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen