De Jong hoopt: "De wonderen zijn de wereld niet uit"

4 mei 2017, 18:45

Wil De Graafschap nog na de nacompetitie halen, dan moet het hopen op een wonder tijdens de laatste speeldag van de Jupiler League. De club moet zelf winnen van FC Oss, terwijl Helmond Sport én MVV Maastricht punten moeten morsen. Trainer Henk de Jong blijft hopen.

Op de website van De Graafschap stelt De Jong dat de club een wonder nodig heeft om de nacompetitie te halen. "Zo moet je het wel zien, ja. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. In het voetbal kan er zomaar wat geks gebeuren. Dus we gaan ervoor", zegt de coach. "Het allerbelangrijkste is dat we zelf winnen, daar gaat alles om. Dat wordt lastig genoeg, want Oss is een lastige ploeg. We moeten vol aan de bak."

Er reizen vrijdag driehonderd fans mee naar Oss voor de uitwedstrijd. De Jong vindt het prachtig. "Mooi hè? Die supporters van ons, dat is niet normaal. Dat zeg ik elke week. Hoe hier de club leeft. Dat vind ik ook mooi. Hoe we het opgepakt hebben met z'n allen, want we doen het hier met z'n allen, daar ben ik best wel trots op."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen