Ten Hag spaart geen spelers: "Presenteren voor play-offs"

5 mei 2017, 17:33

FC Utrecht heeft de vierde plaats in de Eredivisie binnen en dus gaat de laatste thuiswedstrijd van het seizoen nergens meer om voor de ploeg van Erik ten Hag. Toch wil de trainer geen spelers sparen voor het duel met Vitesse. Hij wil dat Utrecht zo goed mogelijk voorbereid is op de play-offs.

Ook voor de supporters zou Ten Hag het jammer vinden wanneer Utrecht in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen niet thuis zou geven. "Het publiek mag wat van ons verwachten. We gaan er keihard voor knokken het publiek aan ons te binden. Tegen FC Twente lukte dat prima. Dat willen we weer doen", benadrukt hij op de clubwebsite. Daarom wil de trainer niet al te veel veranderen in de basisopstelling. "Wij spelen om te winnen. En dus met het team waarmee we de grootste kans maken om de wedstrijd te winnen."

Daarnaast gelden de laatste twee competitieduels als een goede voorbereiding op de play-offs om Europees voetbal. "Spelers kunnen zich in de wedstrijden tegen Vitesse en AZ presenteren voor de play-offs. Dat zal een slijtageslag worden, waarin we iedereen nodig hebben. Voor die play-offs willen we weer in ons ritme komen. We eindigen op plaats vier in de Eredivisie, maar daarmee zijn we niet tevreden. We willen Europa in, dus moeten we de play-offs winnen", aldus Ten Hag, die niet kan beschikken over Giovanni Troupée. Hij kampt met een bovenbeenblessure.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen