Achilles '29 gedegradeerd na nederlaag tegen Jong PSV

5 mei 2017, 22:17

Achilles '29 hoeft niet meer op de uitslag van het spoedappél te wachten om te weten of het komend seizoen in de Tweede Divisie moet uitkomen. Na de 1-5 nederlaag tegen Jong PSV is de ploeg ook op sportieve gronden gedegradeerd.

Achilles '29-Jong PSV

Voor Achilles was het al vrij snel duidelijk dat er weinig te halen viel tegen Jong PSV. Binnen een half uur stond er een 0-3 stand op het scorebord. Tweemaal Albert Gudmundsson en Joël Piroe tekenden voor de doelpunten. Achilles deed nog iets terug via Antonio Stankov, maar zag de marge even later weer drie worden. Kenneth Paal maakte er 1-4 van.  Het werd nog erger voor Achilles want in de absolute slotfase bepaalde Justin Lonwijk de eindstand op 1-5. Jong PSV eindigt in de Jupiler League daardoor op de vierde plaats.

Den Bosch-Dordrecht

FC Dordrecht heeft zich zonder te winnen weten te handhaven in de Jupiler League. Op bezoek bij FC Den Bosch ging de ploeg met 1-0 onderuit. Romero Regales maakte vanaf de stip het enige doelpunt van de wedstrijd. Het duel werd ontsierd door diverse ongeregeldheden op de tribune. Supporters van FC Den Bosch staken meerdere keren vuurwerk op waardoor de wedstrijd een tijdje werd stilgelegd.

Jong Ajax-Cambuur

Door een overwinning op SC Cambuur heeft Jong Ajax zich verzekerd van de tweede plaats in de Jupiler League. In de rechtstreekse confrontatie waren de Amsterdammers met 2-1 te sterk. Carel Eiting en Mateo Cassierra zorgden voor de 2-0 voorsprong, Erik Bakker deed vanaf de stip nog iets terug voor Cambuur.

Telstar-VVV-Venlo

Kampioen VVV-Venlo voorkwam op bezoek bij Telstar in de slotfase een nederlaag. Lange tijd keek de ploeg tegen een 1-0 achterstand aan dankzij een treffer van Fabian Serrarens. Twintig minuten voor tijd zorgde Ralf Seuntjens echter voor de gelijkmaker. Kort voor tijd bezorgde Clint Leemans de kampioen nog de 1-2 zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen