PSG blijft geloven in de titel: "Alles is nog mogelijk"

6 mei 2017, 16:25

Vier seizoenen op rij werd Paris Saint-Germain kampioen in Frankrijk, maar aan de hegemonie van de hoofdstedelingen lijkt dit seizoen een einde te komen. Met nog drie speelronden te gaan staat AS Monaco bovenaan in de Ligue 1, maar dat betekent niet dat PSG de achtervolging staakt.

De achterstand van PSG op Monaco bedraagt drie punten, maar Monaco moet ook nog een duel inhalen. "Unai Emery zegt dat we hard moeten blijven werken, omdat er nog steeds een kans is", vertelt Julian Draxler in Franse media. "Op papier is alles nog mogelijk. Het zal niet makkelijk worden, omdat Monaco heel goed is en het einde nadert, maar moeten de druk op de ketel houden. We moeten zaterdag eerst zelf zien te winnen van SC Bastia."

Topscorer Edinson Cavani sluit zich aan bij de woorden van de Duitser. "We moeten zelf elke wedstrijd winnen en vechten voor de prijs. We kunnen nog steeds kampioen worden, er zijn nog veel punten om voor te spelen. Monaco is bezig aan een sterk seizoen is maakt een goede indruk in de toernooien waar het in speelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen