Galatasaray heeft niets aan doelpunt van Sneijder

6 mei 2017, 19:57   Bijgewerkt: 6 mei 2017, 20:09

Galatasaray is hard onderuit gegaan in de dertigste speelronde van de Turkse competitie. De ploeg van trainer Igor Tudor, die eerder dit seizoen de ontslagen Jan Olde Riekerink opvolgde als coach van de grootmacht uit Istanbul, verloor zaterdag in de eigen Türk Telekom Arena met 1-3 van Kasimpasa SK.

Bij rust stond Galatasaray met 0-1 achter, door een tegengoal van Castro in de 25ste minuut. De Portugees was in de 81ste minuut ook verantwoordelijk voor de 0-3. Tussendoor had Turgut Sahin al voor de 0-2 gezorgd. In de 59ste minuut, enkele minuten voor de 0-2, was Galatasaray-speler Tolga Cigerci met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd. Wesley Sneijder stond in de basis bij Galatasaray en redde in de negentigste minuut met een rake knal van afstand de eer voor zijn club. Dat deed hij op aangeven van invaller Garry Rodrigues. Nigel de Jong bleef op de bank bij de thuisclub.

Door het verlies blijft Galatasaray de nummer vier van de Turkse competitie. Het heeft vier punten minder dan nummer drie Fenerbahçe, maar de club van coach Dick Advocaat speelt zondag nog de kraker bij koploper Besiktas.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen