FC Groningen houdt zwak spelend PSV op gelijkspel

7 mei 2017, 18:58

PSV is er niet in geslaagd om de laatste uitwedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten. Op bezoek bij FC Groningen bleef het steken op 1-1, nadat het al vroeg achter kwam. In het laatste halfuur leek PSV er alsnog met de zege vandoor te gaan, maar het was niet effectieg genoeg.

De ploeg van Philip Cocu speelde eigenlijk zoals het grootste deel van het seizoen speelde. Niet creatief genoeg, en in een te laag tempo. Groningen bleef vrij simpel overeind, op enkele reddingen van Sergio Padt na.

Luuk de Jong was wel dicht bij een treffer, maar ook in Groningen was hij geen schim meer van de spits die PSV zo veel doelpunten bezorgde in de afgelopen twee seizoenen. Jurgen Locadia, juist wel in vorm de laatste tijd, viel al vroeg uit met een blessure. Daardoor kon PSV voorin zelden echt een vuist maken.

Na een uur spelen kwamen de Eindhovenaren dan toch op gelijke hoogte. Na een goeie ingreep van Padt kon invaller Sam Lammers doen wat hij in de jeugdopleiding van PSV al jaren deed: scoren als een echte spits. Hij stond op de goede plek en kopte de rebound van dichtbij binnen: 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen