Fledderus maakt na acht maanden zijn rentree: "Kippenvel"

7 mei 2017, 19:19

Mark-Jan Fledderus zat bijna het hele seizoen met een blessure aan de kant, maar mocht dan dit weekend eindelijk weer zijn rentree maken. Tegen ADO Den Haag (4-0 zege) keerde de aanvoerder van Heracles Almelo terug op het voetbalveld. 

"Kippenvel", zo zei de middenvelder tegenover RTV Oost. "Toen ik in de rust moest warmlopen kreeg ik al een staande ovatie van het publiek en dat doet me heel erg veel. Dat is heel mooi na een lange en zware tijd. Extra speciaal dat het bij de afscheidswedstrijd van de voorzitter is. Dan komt alles een beetje samen. Ik heb hier acht maanden naar uitgekeken."

Het enige minpuntje voor Heracles was dat FC Groningen een punt pakte tegen PSV, waardoor het nog niet zeker is van de play-offs om Europees voetbal. "Dus we zullen volgende week tegen Feyenoord ook nog punten moeten pakken en Feyenoord van de titel af moeten houden. Je ziet vandaag dat er heel veel druk is bij Feyenoord. Die druk zal er volgende week nog veel meer zijn. Dat is gewoon lastig voetballen voor hen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen