Van de Looi: "We kunnen ons revancheren tegen Ajax"

8 mei 2017, 12:57

Na de 1-0 nederlaag bij Roda JC Kerkrade van afgelopen weekend staat er voor Willem II niets meer op het spel in de laatste speelronde van de Eredivisie. De play-offs om Europees voetbal zijn niet meer haalbaar, degraderen kunnen de Tilburgers ook niet meer. Toch wil coach Erwin van de Looi dat het thuisduel van volgende week met Ajax serieus wordt genomen.

"Volgende week kunnen we tegen Ajax weer drie punten pakken, dan kunnen we ons revancheren. Het is nog niet klaar", zei Van de Looi bij de NOS na het verlies in Kerkrade. Ajax strijdt nog om de titel. Het heeft één punt achterstand op koploper Feyenoord. "Het geeft een hoop tumult en het gevoel dat er iets moet gebeuren. Dat kan alleen maar goed zijn."

Van de Looi vond Willem II het betere van het spel hebben tegen Roda JC, waardoor de nederlaag hard aankwam. Het gebrek aan doelpunten was dit seizoen het probleem bij zijn club, stelt de oefenmeester. "Tegen de ons omringende clubs in het klassement hebben we veel te veel punten laten liggen. In veel van die duels hebben we meer dan genoeg gecreëerd, maar het verschil in veldspel hebben we niet in doelpunten kunnen uitdrukken. Daarom staan we waar we staan, in de middenmoot. Dat is zonde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen