Geen motivatieproblemen bij Atlético: "Dan vertrek ik"

9 mei 2017, 19:35

Ondanks het feit dat Atlético Madrid in eigen huis een 3-0 achterstand op Real Madrid moet zien goed te maken, verwacht Diego Simeone niet dat zijn spelers moeite zullen hebben om motivatie te vinden. De trainer houdt hoop dat zijn ploeg de finale van de Champions League kan bereiken.

Tijdens de persconferentie voor het duel liet Simeone weten nog altijd vertrouwen te hebben in een stunt. "Als ik mijn spelers nog moet motiveren voor een wedstrijd als deze, dan kan ik beter vertrekken. Iedere wedstrijd is anders", aldus de Argentijnse coach. "Real heeft van ons gewonnen in twee Champions Legue-finales en daarnaast de 3-0 overwinning thuis. Dit wordt een prachtige uitdaging."

"We geloven in onszelf en weten hoe sterk we zijn", vervolgt Simeone. "We weten in welke situatie we zitten, maar ik geloof dat mijn spelers een grootse wedstrijd kunnen spelen. Real Madrid heeft samen met Bayern München de beste selectie ter wereld. Het is een lastige taak, voor velen onmogelijk denk ik. Maar niet voor ons", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen