Allegri: "Juventus heeft goede kans om de CL te winnen"

10 mei 2017, 08:28

Massimiliano Allegri zag Juventus dinsdag met 2-1 winnen van AS Monaco, waardoor de uitslag over twee wedstrijden een afgetekende 4-1 is. De trainer denkt dat nu de Italianen de eindstrijd hebben bereikt, ze een heel goede kans maken om te winnen.

Juventus vierde na afloop natuurlijk een feestje in de kleedkamer, maar vanaf woensdag moet de knop weer om. "Ik ben blij dat we de finale hebben bereikt, maar we hebben nog helemaal niks", benadrukt Allegri op de persconferentie na afloop. Hij was vooral blij voor zijn selectie. "Ik hoef de credits niet. Ik doe gewoon mijn werk. Waar het mij om gaat is goede resultaten verkrijgen door de kwaliteiten van mijn spelers."

In de finale wacht vervolgens de winnaar van de confrontatie tussen Real Madrid en Atlético Madrid. "Hopelijk is dit het goede jaar. Ik denk dat Juventus en heel goede kans heeft om de finale ook te winnen", stelt Allegri, die met de club ook nog in de race is voor de Scudetto en de Coppa Italia. "Er komen belangrijke wedstrijden aan. Er is nog steeds verbetering mogelijk. We moeten geconcentreerder spelen en de bal beter bij ons houden."

Real Madrid lijkt de meest logische optie als tegenstander in Cardiff. Het heenduel met Atlético eindigde namelijk in een 3-0 overwinning. "Of het een voordeel is dat we maar één wedstrijd tegen ze spelen? Over twee wedstrijden spelen is altijd lastig. In één duel moet je gefocust zijn op de details, die gaan het verschil maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen