Khedira opgelucht: beslissende wedstrijden niet in gevaar

11 mei 2017, 11:12

Sami Khedira greep al vroeg tijdens de return tegen AS Monaco (2-1 winst) in de halve finale van de Champions League naar zijn hamstring. De Duitse middenvelder met Tunesische roots moest daarom meteen al naar de kant worden gehaald voor Claudio Marchisio. Er werd gevreesd voor een serieuze blessure, maar de schade valt mee.

Khedira moest na één rush al naar de kant worden gehaald en dreigde het spannende seizoensslot van Juventus te moeten missen, maar de middenvelder heeft medegeeld dat de blessure meevalt. "Goed nieuws. Het is niet serieus. Ik moet een paar dagen rust nemen, maar daarna ben ik weer in staat om het team te helpen in de beslissende wedstrijden", zegt Khedira op Twitter.

Het betekent dat Khedira nog zijn steentje kan bijdragen aan de kampioenskoers van Juventus, dat met nog drie duels te gaan acht punten voor staat op AS Roma, dat komende zondag de tegenstander van La Vecchia Signora is. Juventus staat ook in de bekerfinale (tegen Lazio Roma op 17 mei) en de finale van de Champions League (op 3 juni, tegen Real Madrid).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen