Koeman moet Stekelenburg missen, Fer houdt geloof

11 mei 2017, 16:00

Maarten Stekelenburg kan vrijdag in de thuiswedstrijd tegen Watford, het laatste duel van het seizoen op Goodison Park, niet onder de lat staan bij Everton. Manager Ronald Koeman heeft aangekondigd dat de Nederlandse keeper, die zich weer van wissel naar de basis knokte bij de club uit Liverpool, met een liesblessure kampt.

Koeman gaf op de persconferentie in aanloop naar het treffen met Watford aan dat hij te maken heeft met een lange blessurelijst. Naast Stekelenburg zijn ook Seamus Coleman, Yala Bolasie, Ramiro Funes Mori, James McCarthy en Aaron Lennon niet inzetbaar. Morgan Schneiderlin is wel fit, zo gaf Koeman aan. De Nederlandse coach zei overigens ook dat Ross Barkley binnen een week een besluit moet nemen over zijn veelbesproken toekomst. Als dat niet gebeurt, dan moet Everton volgens Koeman gaan rondkijken naar alternatieven voor de middenvelder.

Fer

Waar Everton vrij steady op de zevende plaats staat in de Premier League, wordt het voor Swansea City nog een hels karwei om lijfsbehoud te realiseren in op het hoogste niveau van Engeland. Dankzij een 1-0 overwinning op Everton heeft Leroy Fer echter veel vertrouwen in handhaving. Swansea staat slechts één punt boven de degradatiezone (nummer achttien Hull City) en speelt nog tegen Sunderland (uit) en West Bromwich Albion (thuis). "We moeten de laatste twee duels benaderen vanuit het momentum waar we in zitten. We weten dat we het in eigen hand hebben", zegt Fer op de Swansea-website.

"Dit is de beste situatie voor ons. We weten wat we moeten doen en hoeven niet per se over onze schouders te kijken", vindt Fer. "Als we bij Sunderland winnen, dan ligt de druk volledig bij Hull. We moeten onszelf focussen en het is geweldig dat er 3.000 fans met ons meereizen naar Sunderland. Hopelijk kunnen we een grote stap naar lijfsbehoud zetten", besluit de Nederlandse middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen