Celta-coach: "Waren hier beter dan Man United bij ons"

12 mei 2017, 10:05

Celta de Vigo was donderdagavond zeer dicht bij plaatsing voor de finale van de Europa League. De ploeg uit Galicië verloor in eigen huis met 0-1 van Manchester United, maar kreeg in de return op Old Trafford vlak voor tijd een dot van een kans op de 1-2. Oud-Feyenoorder John Guidetti hielp deze echter om zeep, waardoor Man United op 24 mei mag aantreden in de finale in Stockholm.

Celta-coach Eduardo Berizzo baalt van de uitschakeling van zijn ploeg en vindt het zelfs niet echt verdiend. "Dit was een geweldige kans om de finale te halen. We speelden erg goed en hebben maar één kans weggegeven. Deze scoorden zij meteen. We hadden veel balbezit, het verliep precies zoals we wilden. Het is erg jammer dat het niet tot de finale geleid heeft", aldus Berizzo.

De Spaanse club was dus enorm dichtbij. "Voetbal zit vol drama, dat blijkt wel weer. Maar ik kan niet trotser zijn op mijn spelers. Ze hebben gewerkt voor elke grasspriet. We waren moedig. We hebben in Manchester meer laten zien dan zij in Vigo hebvben gedaan", besluit Berizzo.

Celta werd na afloop op Old Trafford op geweldige wijze onthaald door haar supporters:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen