Eredivisie presenteert vernieuwd logo voor nieuw seizoen

12 mei 2017, 12:01

De Eredivisie krijgt vanaf volgend seizoen een nieuw logo. De organisatie achter de Nederlandse competitie heeft het logo op deze vrijdag prijsgegeven. Het beeldmerk zal onder meer te zien zijn op de wedstrijdballen, de reclameborden in de stadions en in de uitzendingen van FOX Sports.

?Het embleem is flink vernieuwd ten opzichte van de vorige versie. Alex Tielbeke, directeur Eredivisie CV, geeft uitleg: "Het afgelopen seizoen hebben we in het kader van 60 jaar Eredivisie een speciaal jubileumlogo gebruikt dat sterk was afgeleid van het vorige logo. Dit jubileumlogo vormt een brug tussen het verleden en de toekomst. De introductie van een nieuw beeldmerk sluit prachtig aan op de toekomst gerichte ambities van de Eredivisie", aldus Tielbeke in een persbericht.

In het logo wordt de 'E' van de Eredivisie gecombineerd met de middencirkel van een voetbalveld. Komende zondag is het nieuwe beeldmerk al uitgebreid te zien, bij de laatste speelronde van de Eredivisie. Feyenoord (Heracles Almelo-thuis) of Ajax (Willem II-uit) wordt daarin kampioen.

[photo,106382,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen