Romero keept ook finale, Redknapp door bij Birmingham

12 mei 2017, 21:41

Sergio Romero is dit seizoen de vaste keeper van Manchester United in de Europa League en daar komt, nu de Engelse club in de finale staat, geen verandering in. Manager José Mourinho liet vrijdag al weten dat de Argentijnse keeper ook voor de eindstrijd op 24 mei tegen Ajax in Stockholm de voorkeur krijgt boven David De Gea, die wel eerste keus is voor de Premier League.

"Sergio verdient het om ook in de finale te keepen. David accepteert dat. Hij heeft in de groepsfase drie wedstrijden meegedaan, wat betekent dat ook hij zijn bijdrage heeft geleverd aan een eventuele eindzege", zei Mourinho vrijdag op de persconferentie. Romero keepte tussen 2007 en 2011 voor AZ, waarmee hij in het seizoen 2008/2009 landskampioen werd.

Redknapp tekent bij

Harry Redknapp is ook volgend seizoen de manager van Birmingham City, de club van de Nederlandse middenvelder Maikel Kieftenbeld. De 70-jarige Engelsman verlengde vrijdag zijn contract bij de Championship-club met één jaar. Birmingham City stelde Redknapp vorige maand aan als opvolger van Gianfranco Zola. De ervaren oefenmeester behoedde de ploeg voor degradatie naar het derde niveau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen