Swansea doet uitstekende zaken in kelder Premier League

13 mei 2017, 18:13

Swansea City heeft een grote stap gezet naar handhaving in de Premier League. De formatie van manager Paul Clement deed zaterdag uitstekende zaken door met 0-2 te winnen bij het al gedegradeerde Sunderland. Fernando Llorente en Kyle Naughton maakten in de eerste helft het verschil. Leroy Fer en Luciano Narsingh vielen in bij Swansea, Mike van der Hoorn bleef reserve.

Door de winst verstevigt Swansea City de veilige zeventiende plaats in de Premier League. Het heeft vier punten voorsprong op nummer achttien Hull City. Die ploeg mag zondag niet verliezen bij Crystal Palace, anders kan het degradatie niet meer ontlopen. Het lot van Middlesbrough en Sunderland is al bezegeld. Crystal Palace heeft evenals Swansea City 38 punten.

Middlesbrough verloor met Marten de Roon in de basis met 1-2 van Southampton. Jordy Clasie verscheen aan de aftrap bij de bezoekers, bij wie Virgil van Dijk nog steeds ontbrak vanwege een blessure. Door een goal van Joshua King vijf minuten voor tijd versloeg AFC Bournemouth Burnley FC met 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen