Stam start play-offs om promotie met gelijkspel bij Fulham

13 mei 2017, 20:33

Jaap Stam heeft zichzelf met Reading FC een goede uitgangspositie verschaft om de finale van de play-offs om promotie naar de Premier League te halen. Reading speelde zaterdag op vreemde bodem de eerste ontmoeting met Fulham in de halve eindstrijd met 1-1 gelijk. De return is komende dinsdag in Reading.

Jordan Obita bracht Reading acht minuten na rust aan de leiding op het Craven Cottage van Fulham. De thuisclub dacht een vrije trap te krijgen, maar de scheidsrechter liet verder spelen. Daardoor kon Paul McShane in balbezit komen en hij bracht Obita in stelling. Laatstgenoemde wist vanuit een lastige hoek de score te openen voor Reading.

Fulham kwam twaalf minuten later langszij. Tom Cairney kopte raak in de rebound, nadat Reading-keeper Ali Al-Habsi een voorzet van Scott Malone niet onder controle kreeg. Tien minuten voor tijd moest Reading verder met tien man, nadat McShane een rode kaart ontving voor een overtreding op Kevin McDonald. Stam liet Joey van den Berg invallen en hield Roy Beerens op de bank.

De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de finale om promotie naar de Premier League op Wembley. De andere finalist komt voort uit de dubbele confrontatie tussen Sheffield Wednesday en Huddersfield Town.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen