Internazionale weet ook zonder Pioli niet te winnen

14 mei 2017, 15:24   Bijgewerkt: 14 mei 2017, 18:30

Door het gelijkspel van Atalanta zaterdag was Internazionale bij voorbaat kansloos voor de strijd om Europees voetbal. Afgelopen week werd trainer Stefano Pioli nog ontslagen vanwege de aanhoudend slechte resultaten, maar ook zonder hem op de bank wist de ploeg niet te winnen. Sassuolo was met 1-2 te sterk.

Kort voor rust kwam Sassuolo op voorsprong in Milaan. Pietro Iemmello tekende na 37 minuten voor de openingstreffer. Na rust verdubbelden de bezoekers de voorsprong. Het was opnieuw Iemmello die trefzeker was. Twintig minuten voor tijd deed Inter nog iets terug via Eder, maar een punt wist de ploeg er niet meer uit te slepen.

Met nog twee wedstrijden te gaan heeft Inter weinig meer om voor te spelen in de Serie A. Afhankelijk van de bekerwinnaar kan de Europa League nog gehaald worden, maar die kans lijkt niet heel groot. De club staat op de achtste plek met 56 punten. Nummer zeven Fiorentina heeft drie punten meer terwijl Inter zes punten voorsprong heeft op de nummer negen Torino.