Jans krijgt dubbele onderscheiding bij afscheid PEC

15 mei 2017, 23:52

Ron Jans nam maandag afscheid als trainer van PEC Zwolle. Daar stonden hem nog twee leuke verrassingen te wachten. Niet alleen werd hij door voorzitter benoemd tot erelid van PEC Zwolle ook kreeg hij de onderscheiding 'ereburger van Zwolle'. 

Eerst zou Jans aan de slag gaan bij de KNVB, maar door het afhaken van Leon Vlemmings ging dat niet door. Trainer worden bij een nieuwe club gaat volgend seizoen in ieder geval niet gebeuren. "Ik had een jaar geleden al het idee om dat een jaar niet te doen. Maar dan rijd je hier naartoe en heb je het zo naar je zin. Toen ben ik toch nog een jaar doorgegaan", zegt hij via de clubkanalen van PEC Zwolle. 

Met PEC Zwolle behaalde Jans de afgelopen jaren de nodige successen, maar de bekerwinst blijft het hoogtepunt. "Die 5-1 winst tegen Ajax op zo'n manier en dan die boottocht door de grachten. Zoiets gebeurt nooit weer!", aldus de trainer, die nog een leuke verrassing kreeg. Hij werd benoemd tot erelid van PEC Zwolle. Een onderscheiding die slechts vijf mensen eerder kregen. "Dit is toch niet normaal! Het is zóveel allemaal, maar wel mooi! Dit gebeurt niet vaak dat trainers zó vertrekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen