Conte tevreden over 'B-elftal' en gaat voor record

16 mei 2017, 07:38

Spelers die normaal gesproken reserve zijn, onder wie de Nederlander Nathan Aké, verschenen maandag aan de aftrap bij Chelsea in de thuiswedstrijd tegen Watford FC. Manager Antonio Conte is tevreden over wat hij van hen heeft gezien. De Londenaren zegevierden, door een late treffer, met 4-3 over de laagvlieger.

"Dit was een belangrijke avond, aangezien we de titel al binnen hebben. Ik koos ervoor om negen wijzigingen door te voeren en veel jonge spelers de kans te geven. Ik moet tevreden zijn, want het antwoord was heel goed", aldus Conte na afloop bij de BBC. "We hebben drie tegengoals gekregen, maar hebben zelf vier keer gescoord en veel kansen gecreëerd. Het voornaamste is dat we hebben gewonnen."

"Nu is ons doel om dertig wedstrijden te winnen", vervolgde Conte. Nooit eerder wist een club dertig duels winnend af te sluiten in één Premier League-seizoen. "Het belangrijkste was om kampioen te worden. Als we vervolgens de mogelijkheid hebben om records te verbreken, dan moeten we daarvoor gaan. We kunnen dat doel bereiken. De spelers en ik willen dit verwezenlijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen