Guardiola: "Bij Barcelona of Bayern was ik nu ontslagen"

16 mei 2017, 11:44

Pep Guardiola gaat zijn eerste seizoen bij Manchester City afsluiten zonder prijs, kwalificatie voor de Champions League is niet eens zeker. Als hem dit bij zijn vorige clubs FC Barcelona en Bayern München was overkomen, dan zou hij naar eigen zeggen ontslagen worden.

"Of het nou bij Barcelona of Bayern is, als je niet wint, dan lig je eruit. Hier krijg ik een tweede kans en ik ga proberen het volgend seizoen beter te doen", aldus Guardiola tegen de BBC. In de Champions League schakelde AS Monaco Manchester City in de achtste finales uit. In de FA Cup en League Cup waren respectievelijk Arsenal (halve finale) en Manchester United (vierde ronde) te sterk voor de steenrijke Citizens.

In de Premier League staat Manchester City met nog twee duels te gaan op de vierde plaats. Aan het einde van het seizoen is deze klassering goed voor een plek in de voorronde van de Champions League, maar nummer vijf Arsenal kan nog passeren. Daarentegen heeft Manchester City nummer drie Liverpool nog scherp in het vizier. De ploeg die derde wordt, plaatst zich direct voor de groepsfase van de Champions League, de nummer vijf gaat de Europa League in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen