Promotiekoning Hiwat: "Roda JC móet, terwijl wij mogen"

17 mei 2017, 18:01

Giovanni Hiwat speelde in zijn loopbaan slechts zestien duels in de Eredivisie, maar de pas 23-jarige rechtsbuiten maakte al wel drie keer deel uit van een club die promotie wist af te dwingen naar het hoogste niveau in Nederland. Na PEC Zwolle, SC Cambuur en Sparta hoopt hij het kunstje ook te flikken met Helmond Sport.

Dan moet in de eerste ronde wel Roda JC worden verslagen. "Wie weet gaat het nu weer gebeuren", vertelt Hiwat tegenover Omroep Brabant. "Misschien ben ik het goudhaantje of is het voorbestemd. In de nacompetitie komen er weer andere krachten vrij en kan het elke kant opgaan. Ook tegen Roda JC dat móet, terwijl wij mógen. Da's toch een verschil."

Ook Robert Braber heeft de nodige ervaring met het spelen van de play-offs, hij kwam al negen keer uit de in de nacompetitie. "Maar ik ga hier geen uitspraken doen die Roda JC op scherp kan zetten. Als je teveel negatieve dingen over hen gaat roepen krijg je dat altijd wel een keer terug. Ard van Peppen is een vriend van me en daarom volg ik Roda JC een beetje, maar voor de rest geef ik niet om die club."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen