Gretig MVV blijft in de race tegen SC Cambuur

18 mei 2017, 21:52

Uit de eerste ontmoeting tussen MVV en Cambuur is geen winnaar gekomen. In de Geusselt eindigde het in 1-1, na een veelbelovende openingsfase met twee snelle goals. Cambuur is de favoriet in de tweestrijd, maar kwam een aantal keer goed weg in Maastricht.

Cambuur kwam als grote favoriet aan in Maastricht. Het verloor de laatste wedstrijd in de Jupiler League weliswaar van Jong Ajax (2-1), maar won daarvoor maar liefst zes duels op rij. En vaak met duidelijke cijfers. De vorm is duidelijk aanwezig in Leeuwarden.

Hoewel de flitsende start veelbelovend was, kon je de wedstrijd in Maastricht toch vooral omschrijven als slordig. Over en weer werden aanvallen onderbroken door slechte passes of misverstanden. Enorme kansen kwamen er niet, wel een paar goede mogelijkheden aan beide kanten. Namens MVV stuitte Joeri Schroijen op doelman Harm Zeinstra, terwijl Van de Streek op zijn tweede van de avond jaagde.

Uiteindelijk bleef het bij een gelijkspel (1-1), waardoor alles nog mogelijk is in Leeuwarden. Cambuur zal de favoriet blijven in deze tweestrijd, maar zeker nog even aan de bak moeten. Het kwam een paar keer goed weg tegen het gretige MVV.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen