Koeman benadrukt: "Man United is niet onverslaanbaar"

22 mei 2017, 11:56

Everton-trainer Ronald Koeman vindt Ajax absoluut niet kansloos voor de Europa League-finale van woensdag tegen Manchester United. De oefenmeester van The Toffees kent de ploeg van United goed en beseft dat er mogelijkheden liggen voor de Amsterdammers.

"Ik zeg het maar meteen, Ajax is in Stockholm niet kansloos. Het zou voor het Nederlandse voetbal geweldig zijn als Ajax de finale wint", opent hij zijn relaas in De Telegraaf. "Het levert punten op voor de ranking, het betekent dat we met twee clubs de Champions League in zouden gaan en het geeft het Nederlandse voetbal in heel Europa uitstraling."

"Ik heb eerder gezegd dat Manchester United niet onverslaanbaar is", vervolgt hij. "In Engeland heeft de ploeg van Mourinho misschien niet vaak verloren, maar ze winnen ook niet veel. United is als club vele malen groter, er is veel meer geïnvesteerd en daardoor zit er in de selectie een stuk meer ervaring. Aan de andere kant heeft juist de jeugdigheid en het frivole Ajax in de finale gebracht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen