Rutjes: "Was het slecht? Dat is nog een understatement"

21 mei 2017, 15:04

Roda JC ontsnapte zondag in de return tegen Helmond Sport in de tweede ronde van de play-offs promotie/degradatie. Invaller Gyliano van Velzen maakte tegen Helmond Sport vlak voor tijd de gelijkmaker (1-1), waarmee hij de Limburgers naar de finale schoot. Nathan Rutjes, een andere invaller bij Roda, verrichtte het voorbereidende werk.

"Jemig, hé", stamelde Rutjes na afloop voor de camera van FOX Sports. "We zaten helemaal niet in de wedstrijd, dat heb je zelf kunnen zien. Maar wat hebben we geknokt met tien man." Roda-speler Mikhail Rosheuvel kreeg vlak voor rust rood. "We hebben nog steeds niets, maar staan in elk geval in de finale. We weten dat we dan uit een ander vaatje moeten tappen." Roda JC strijdt in de volgende ronde met Cambuur of MVV om lijfsbehoud.

"Heel bizar, het zag er niet naar uit. Vooral niet met tien man", vervolgde de opgeluchte Rutjes. "Zo zie je maar dat voetbal een gek spelletje is. Dat we slecht speelden is nog een understatement, ik denk dat ik zoiets nog nooit heb gezien. Daar zijn wij ook onderdeel van natuurlijk. Nu zijn we er nog mee weggekomen. Ik heb geen idee waar het aan lag. Als ik dat wist, had ik er wel iets aan gedaan. Misschien omdat we nu het spel moesten maken, wat we het hele jaar niet hebben gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen