Wijnaldum: "Keepers verwachten dat je voor de verre hoek kiest"

21 mei 2017, 23:14

Georginio Wijnaldum liet zich tijdens zijn eerste seizoen bij Liverpool regelmatig gelden met belangrijke goals. Het was dan ook geen toeval dat de middenvelder zondag de belangrijkste eerste treffer voor zijn rekening nam tegen Middlesbrough.

Met zijn uithaal in de korte hoek verraste hij doelman Brad Guzan. "Ik waagde de gok, omdat keepers doorgaans verwachten dat je voor de verre hoek kiest", zo verklaarde de doelpuntenmaker na afloop tegenover het clubmedium. "Na de goal vlogen er echt allerlei emoties door mijn lichaam heen, maar uiteindelijk ben je vooral blij dat je het team geholpen hebt."

"Het is geweldig! Als speler wil je altijd tegen de beste clubs in Europa spelen en dat doe je in de Champions League", vervolgt Wijnaldum. "Toen de titel buiten bereik was, werd dit ons doel en ik ben heel blij dat we het gehaald hebben."

Overigens gaf Wijnaldum na zijn doelpunt ook nog een assist op Adam Lallana. Door de uiteindelijke 3-0 overwinning op Middlesbrough mag Liverpool zich melden in de vierde voorronde van de Champions League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen