Bartomeu: "Op 29 mei zullen we de nieuwe trainer presenteren"

21 mei 2017, 23:02   Bijgewerkt: 21 mei 2017, 23:43

Barcelona won dit seizoen de Supercopa en kan ook nog beslag leggen op de Copa del Rey, maar van een topseizoen is zeker geen sprake. De club zal volgende week maandag - twee dagen na de bekerfinale tegen Deportivo Alavés - bekend maken wie volgend seizoen de leiding over de selectie heeft.

President Josep Maria Bartomeu wekte na afloop van de 4-2 overwinning op Eibar de indruk dat de overeenkomst al is getekend. "Op 29 mei zullen we de nieuwe trainer presenteren", vertelde hij aan Barça TV. "We danken Luis Enrique sowieso voor alle moeite die hij gedaan heeft, maar eerst spelen we nog om de Copa del Rey."

Diverse Spaanse media denken overigens al te weten wie de opvolger van Enrique is. Ernesto Valverde - momenteel trainer bij Atheltic Bilbao - zou al een contract voor twee seizoenen hebben getekend. De 53-jarige trainer was als speler twee jaar actief in Camp Nou. 

Ook liet Bartomeu zich uit over het aanblijven van sterspeler Lionel Messi. "Laat er geen twijfel over bestaan: het huwelijk tussen Barcelona en Messi wordt voortgezet." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen