Goodwin mogelijk vijfde eredivisionist op Confederations Cup

22 mei 2017, 10:53

Voor Spartaan Craig Goodwin zit het seizoen er mogelijk nog niet op. De Australiër is door bondscoach Ange Postecoglou namelijk opgenomen in de voorselectie van de Confederations Cup. De selectie van The Socceroos bestaat momenteel uit dertig spelers, maar moet nog teruggebracht worden tot 23.

Op het toernooi dat in Rusland wordt gehouden is de Aziatisch kampioen ingedeeld met wereldkampioen Duitsland, Afrikaans kampioen Kameroen en Zuid-Amerikaans kampioen Chili. Voor dat toernooi, dat op 17 juni begint, speelt Australië nog een belangrijk WK-kwalificatieduel tegen het Saudi-Arabië van Bert van Marwijk en wordt er geoefend tegen Brazilië.

De 25-jarige Goodwin kan de vijfde speler uit de Eredivisie worden, die volgende maand meedoet aan de Confederations Cup. PSV'ers Héctor Moreno en Andrés Guardado mogen opdraven namens Mexico, terwijl de Ajacieden Amin Younes en André Onana respectievelijk Duitsland en Kameroen zullen vertegenwoordigen.

De linkervleugelspeler kwam dit seizoen dertig keer in actie voor Sparta en was daarin goed voor vier goals en zes assists. Tijdens de laatste competitieronde had hij een enorm aandeel in de handhaving van de Rotterdammers, hij was uit bij Go Ahead Eagles (1-3) twee keer aangever en rondde eenmaal zelf af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen