Officieel: Jones (35) blijft nog twee jaar bij Feyenoord

22 mei 2017, 16:24

Feyenoord gaat met Brad Jones de Champions League in. De landskampioen meldt maandag via de officiële kanalen dat de 35-jarige Australische keeper zijn verbintenis in De Kuip met twee jaar heeft verlengd, tot de zomer van 2019.

"We zijn heel blij dat we Brad voor Feyenoord hebben kunnen behouden", reageert technisch directeur Martin van Geel op de officiële website van Feyenoord. "Hij heeft een ijzersterk seizoen met veel clean sheets achter de rug en heeft daarmee een belangrijk aandeel gehad in het kampioenschap. Brad is een fantastische prof met een geweldige mentaliteit, die hij bovendien overbrengt op de andere jongens in de groep."

"Door zijn aanblijven is er komend seizoen sprake van grote concurrentie onder de lat, maar dat hoort bij een club als Feyenoord", vervolgt Van Geel. "Bovendien gaan we de Champions League in, waardoor we over een kwalitatief zo sterk mogelijke en brede selectie willen beschikken."

Jones kwam afgelopen zomer naar Feyenoord, nadat eerste doelman Kenneth Vermeer een zware blessure had opgelopen. De viervoudig international groeide uit tot één van de steunpilaren in het kampioenselftal van de Rotterdamse club; in 32 eredivisieoptredens hield hij zeventien keer de nul.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen