Go Ahead plukt ook keeper Stevens weg bij Twente

22 mei 2017, 16:36

Go Ahead Eagles heeft weer versterking gevonden bij FC Twente. De formatie uit Deventer meldt maandag via de officiële kanalen dat Sonny Stevens een contract voor één seizoen heeft getekend in de Adelaarshorst. Eerder deze maand nam Go Ahead Brem Soumaoro en Tim Hölscher al over van FC Twente.

Stevens verruilde FC Volendam in de zomer van 2013 voor FC Twente, maar door blessureleed brak hij nooit door in Enschede. Bij Go Ahead, dat hem transfervrij overneemt van de provinciegenoot, wil de 24-jarige keeper zijn loopbaan nieuw leven inblazen. "Nu ik helemaal fit ben, kan het vizier weer op de toekomst", vertelt Stevens op de Go Ahead-website.

"Ik wil weer lekker keepen, vlieguren maken. Het is niet voor niets dat ik daarbij voor Go Ahead Eagles heb gekozen", vervolgt Stevens. "Ik heb goede gesprekken gehad met Dennis Bekking, Leon Vlemmings en Sjoerd Woudenberg. Hun verhaal sprak me aan. Eigenlijk willen de club en ik precies hetzelfde: na een stap terug weer sprongen vooruit maken. Daar kunnen we elkaar bij helpen."

Go Ahead degradeerde dit seizoen uit de Eredivisie. "Voor ons is Sonny een keeper uit de buitencategorie", vult technisch manager Dennis Bekking aan. "Ja, hij heeft pech gehad op het gebied van blessureleed, maar dat is ook meteen de reden dat wij een doelman van zijn kaliber kunnen vastleggen. Sonny is nog jong, maar beschikt voor een jonge keeper over veel ervaring. Hij is een complete doelman: lang, opbouwend sterk en hij straalt rust uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen