ADO: Danen volgt Meppelink op als Hoofd Jeugdopleiding

23 mei 2017, 14:10

ADO Den Haag heeft Frans Danen vastgelegd als opvolger van Rob Meppelink als Hoofd Jeugdopleiding. De 50-jarige Hagenaar heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij de Residentieclub, waar hij in het verleden al speler en jeugdcoach was.

"Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging", aldus Danen op de clubwebsite. "Ik vind het leuk om met de jeugd aan de slag te kunnen gaan bij de club waar mijn hart ligt. Ik heb hier in mijn vorige periodes een geweldige tijd gekend. De komende drie jaar gaan we alles in het werk stellen om nog meer jeugdspelers te laten doorstromen naar de hoofdmacht van ADO Den Haag."

Manager voetbalzaken Jeffrey van As vult aan: "Met Danen halen we iemand binnen die de club kent, wat voor ons erg belangrijk is. Danen past goed in ons profiel. Hij is een rustige persoonlijkheid, die met zijn ervaring kan bijdragen aan het grootste doel: jeugdspelers afleveren voor het eerste elftal. Danen kan de basis die Rob Meppelink heeft gelegd voor onze jeugdopleiding verder uitbouwen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen