Miltenburg nieuwe directeur Eagles, Graafschap haalt tweetal

23 mei 2017, 18:07

Arnaud Miltenburg is de nieuwe commercieel directeur van Go Ahead Eagles. Samen met Dennis Bekking (technisch directeur) en Martijn Hegeman (algemeen directeur) zal hij komend seizoen het bestuur worden van de naar de Jupiler League gedegradeerde ploeg.

De afgelopen vijf jaar werkte hij als onder andere het hoofd van de sales voor FC Utrecht Business. Nu krijgt hij de taak om de commerciële tak van de Deventenaren verder te professionaliseren van de arbeidsorganisatie. 

De Graafschap versterkt zich aanvallend met Serrarens en Van Overbeek

De Graafschap is momenteel zeer actief op de transfermarkt. De club uit Doetinchem heeft zich versterkt met aanvallers Fabian Serrarens (Telstar) en Elvio van Overbeek (Go Ahead Eagles). Beiden tekenen een contract voor twee seizoenen.

Van Overbeek is geen nieuw gezicht op de Vijverberg, hij werd afgelopen seizoen al gehuurd. "Ik heb mij vanaf het begin thuis gevoeld bij De Graafschap, vandaar dat ik erg blij ben met dit contract. We moeten de prima tweede seizoenshelft in het nieuwe seizoen een vervolg geven."

De voorbije weken werden Robert Klaasen, Tim Receveur, Myenty Abena, Jordy Tutuarima, Agil Etemadi en Lars Nieuwpoort al vastgelegd door de club. Daarnaast verlengde Bart Straalman zijn contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen