Klaassen: "Het is moeilijk om een favoriet aan te wijzen"

23 mei 2017, 19:45

Ze zijn woensdag de twee routiniers in de as van het veld bij Ajax: Lasse Schöne en Davy Klaassen. Hoewel Ajax een stuk jonger is dan tegenstander Manchester United, wilden ze op de persconferentie niet direct een favoriet aanwijzen voor de finale van de Europa League.

"Het is moeilijk om een favoriet aan te wijzen. We spelen immers allebei in 'n andere competitie. Maar je begint als favoriet sowieso niet met een 1-0-voorsprong", vertelt Klaassen, waarna zijn collega-middenvelder hem aanvult. "Het is een finale. Daarin kan alles gebeuren, maar ik denk dat we in ieder geval een goede kans maken."

Wat Klaassen betreft, wordt het woensdagavond ongeacht de uitslag sowieso een avond om niet snel meer te vergeten. "Het is heel speciaal om met Ajax een Europese finale te mogen spelen. Dat gevoel is bijna niet te beschrijven."

Schöne sprak ook nog even over de aanslag van maandagavond in Manchester. "De gebeurtenissen in Manchester United komen hard aan. Mijn gezin was twee weken geleden bij concert Ariana Grande in Amsterdam. Dan komt het wel heel dichtbij."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen