Technisch manager Jeltema vertrekt bij FC Groningen

24 mei 2017, 10:27

Technisch manager Peter Jeltema gaat FC Groningen na een kleine twee decennia. Op een persconferentie kondigde hij zelf zijn vertrek bij de club aan. Wie hem gaat opvolgen is nog onbekend. Algemeen directeur Hans Nijland verwacht dan ook niet dat hij deze week alweer een nieuwe persconferentie zal beleggen.

"Ik leefde van klus naar klus, zonder daar voor mijn gevoel genoeg van te genieten", zo verklaarde Jeltema. "Ik kijk daardoor te weinig naar buiten en komen er van mij te weinig met frisse ideeën, iets waar deze club wel behoefte aan heeft. Ik zie veel nieuwe collega's met goede ideeën komen en die moeten voldoende tot uiting kunnen komen. Ik denk dat het goed is, dat dat zonder mij gebeurt. En voor mij is het een goed moment om eens verder te kijken."

Jeltema werkte eerst heel lang binnen de jeugdopleiding van FC Groningen, waarna hij drie jaar geleden de functie van technisch manager overnam van Henk Veldmate. Wat hij nu gaat doen, is hem nog onbekend. "Ik heb nog geen idee hoe de wereld er na 1 september voor mij uitziet, maar misschien is dat wel goed. Dan ga ik weer een beetje bibberen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen