MVV wil veroorzakers ongeregeldheden zwaar straffen

26 mei 2017, 17:21

Het duel tussen MVV Maastricht en Roda JC in de play-offs om promotie/degradatie werd donderdag overschaduwd door ongeregeldheden. Supporters van de thuisploeg betraden in de rust het veld om bij de fans van Roda JC te kunnen komen. MVV zegt de relschoppers hard aan te gaan pakken.

Op de officiële website laat MVV in een statement weten alles eraan te gaan doen om de daders op te sporen. "Van de onrustzaaiers zijn niet mis te verstane camerabeelden en duidelijke foto's gemaakt, waarop de betrokkenen eenvoudig te identificeren zijn", zo valt er te lezen. De relschoppers kunnen volgens de club rekenen op een boete van 10.000 euro en een stadionverbod voor vijf jaar.

Daarnaast gaat MVV samenwerken met Roda JC om ook de supporters die zich in het uitvak misdroegen op te sporen. "Een tiental onrustzaaiers verstoren het plezier van de andere 8.790 supporters. Dat kan niet door de beugel en moet zwaar bestraft worden. Deze lieden zijn herkenbaar in beeld en zullen de consequenties van hun daden moeten dragen", aldus algemeen directeur Paul Penders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen