PSG-topman: "Drie prijzen in één seizoen is niet slecht"

28 mei 2017, 10:39

In de Ligue 1 werd het afgetroefd door AS Monaco en in de achtste finales van de Champions League werd het op spectaculaire wijze uitgeschakeld door FC Barcelona. Toch sluit Paris Saint-Germain het seizoen af met drie prijzen. Zaterdag won de topclub de Coupe de France, nadat het eerder deze jaargang al de nationale supercup en de Coupe de la Ligue had gewonnen.

Paris SG won zaterdag in de finale van de Coupe de France met 0-1 van Angers SCO, door een late eigen goal van Issa Cissokho. "Het was ontzettend belangrijk om het seizoen af te sluiten met een prijs", aldus Nasser Al-Khelaifi, de topman van Paris SG, na afloop op de clubwebsite. "Dit is de elfde keer dat we de Coupe de France hebben gewonnen. Het was niet ons beste seizoen, toch hebben we drie prijzen gepakt. Het is niet slecht, al hadden we op meer gehoopt."

"We zijn blij vanavond en ook trots", vervolgde Al-Khelaifi. "Het was geen gemakkelijke wedstrijd. Felicitaties aan Angers, ze hebben echt heel goed gespeeld. Tot de laatste minuut hadden we het moeilijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen