'Ook Fenerbahçe heeft zinnen gezet op komst Elia'

29 mei 2017, 07:41

Nadat eerder al naar buiten kwam dat de Turkse revelatie Istanbul Basaksehir hardnekkige interesse heeft in Eljero Elia, heeft zich nog een hoog aangeschreven club uit de Süper Lig gemengd in de strijd om de vleugelaanvaller van Feyenoord. Fenerbahçe heeft zich officieel in De Kuip gemeld voor Elia, zo meldt De Telegraaf.

De 30-jarige Elia staat zodoende voor een keuze. Hoewel Fenerbahçe normaliter een club van een hoger kaliber is, mag Istanbul Basaksehir als nummer twee van Turkije de voorronde van de Champions League in. De revelatie van het Süper Lig-seizoen heeft volgens bovengenoemde ochtendkrant een duidelijke voorsprong op Fenerbahçe in de strijd om Elia. De club van de vertrekkende coach Dick Advocaat zal snel met een bod moeten komen om nog in de race te blijven.

"Ik weet nog niet wat er gaat gebeuren, maar mijn doelstelling is wel om verder kijken", zei Elia op 14 mei tijdens het titelfeest van Feyenoord tegen FCUpdate.nl over zijn toekomstplannen. "Feyenoord wil daar aan meewerken, dat heeft Martin (van Geel, red.) tegen mij gezegd. De doelstelling was om hier kampioen worden en daarna verder te kijken. Dat kan ik nu dus gaan doen. De insteek is om naar het buitenland te gaan. Ik zit wel in een luxepositie: ik kan bij Feyenoord blijven – ik sta nog een jaar onder contract – maar ook naar een andere club gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen