Hoedt: "Laten zien dat ik het Oranje-shirt waard ben"

29 mei 2017, 07:54

Bij de eerste keer dat Wesley Hoedt zich bij het Nederlands elftal mocht melden was het onrustig rond de nationale ploeg, die toen kans- en roemloos met 2-0 onderuit ging in Bulgarije. De verdediger van Lazio Roma, die toen in Oranje debuteerde en later ook nog tegen Italië speelde, hoopt dat zijn tweede verblijf bij het nationale elftal een groter succes zal worden.

De 23-jarige Hoedt vormt dit seizoen met zijn maatje Stefan de Vrij een sterk verdedigend duo bij Lazio en hoopt dat hij weer de kans krijgt om zich bij Oranje te laten zien. Hij meldde zich vijf dagen eerder dan gepland bij de ploeg van interim-bondscoach Fred Grim, omdat hij nog een schorsing moest uitzitten bij Lazio en daarom de verliespartij tegen Crotone (3-1) miste. "Het is altijd een eer om me bij Oranje te melden. Ik voel me fit en goed", zegt Hoedt in [a,https://www.telesport.nl/artikel/100712/oranje/laten-zien-dat-ik-oranje-shirt-waard-ben,_blank,De Telegraaf] over zijn uitstapje.

Een vaste basisplek, daar gaat Hoedt voor bij Oranje. "Na mijn basisdebuut tegen Italië moet ik laten zien dat ik het waard ben om het Oranje-shirt te dragen. Ik heb bij Lazio een goed seizoen achter de rug en nu wil ik de volgende stap in mijn carrière zetten. Het is doorpakken en mijn vorm uit Italië meenemen naar het Nederlands elftal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen