Benfica-goalie voor recordbedrag op weg naar Man City

29 mei 2017, 09:32

Ederson Moraes wordt waarschijnlijk de duurste keeper aller tijden. De 23-jarige doelman van Benfica staat nadrukkelijk in de belangstelling van Manchester City, dat een flinke zak geld voor hem wil neerleggen. 51,7 miljoen euro is naar verluidt het bedrag dat de Engelse topclub in de Braziliaan zal investeren. 

Zowel BBC als Sky Sports meldt dat Manchester City en Benfica al met elkaar in verregaande onderhandelingen zitten en dat de voorgestelde transfersom meer dan vijftig miljoen euro bedraagt. Ederson liet afgelopen zondag na de met 2-1 gewonnen bekerfinale tegen Vitória SC al weten dat hij waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Benfica gekeept had.

Manchester City-manager Pep Guardiola moet op zoek naar een nieuwe keeper, omdat Willy Caballero vertrokken is en de aan Torino verhuurde Joe Hart ook niet lijkt terug te keren in het Etihad Stadium. Guardiola zou overigens ook zijn zinnen hebben gezet op de komst van de Franse back Benjamin Mendy (AS Monaco). Man City plukte vorige week al een speler weg bij de Franse kampioen, in de persoon van Bernardo Silva (50 miljoen euro).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen