Crotone-coach houdt belofte en gaat fietsen naar Turijn

29 mei 2017, 10:02

Coach Davide Nicola wist het onmogelijke te presteren met Crotone. Op 1 april had de promovendus in de Serie A slechts veertien punten bij elkaar gesprokkeld. In de laatste negen speelronde werden echter nog twintig punten verzameld, waardoor de bescheiden club zich met een 3-1 overwinning op Lazio Roma en een verliespartij van Empoli bij Palermo (2-1) veilig speelde. Daardoor moet Nicola een belofte inlossen.

De trainer van Crotone beloofde namelijk om van Crotone naar Turijn te fietsen, als hij erin slaagde om lijfsbehoud te realiseren. Daar gaat hij zich aan houden, zo zegt hij tegen Sky Sport Italia. "Ik heb beloofd om per fiets van Crotone naar Turijn te gaan en ik ben bereid om alles te doen om dat voor elkaar te krijgen. Na deze comeback zal het vast meevallen", knipoogt Nicola, die 1.300 kilometer zal moeten afleggen.

De keuzeheer is vooral trots op de wederopstanding van zijn ploeg. "We hebben er zoveel werk in gestopt. Niemand had dit nog durven dromen", aldus Nicola. "Ik heb altijd gezegd dat de jongens de kwaliteiten hebben. Ze hebben me gevolgd, bleven erin geloven en waren enthousiast. Dat was de sleutel tot succes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen