Ook Jan-Arie van der Heijden blijft Feyenoord trouw

29 mei 2017, 14:22

Feyenoord heeft opnieuw melding gemaakt van een contractverlenging. Jan-Arie van der Heijden heeft zijn contract tot de zomer van 2020 verlengd. Eerder kozen Kenneth Vermeer, Rick Karsdorp, Terence Kongolo, Tonny Vilhena, Karim El Ahmadi, Bilal Basacikoglu, Sven van Beek, Brad Jones, Jens Toornstra en Emil Hansson er al voor om hun Rotterdamse werkgever trouw te blijven.

Feyenoord bevestigt via het officiële clubmedium dat het met Van der Heijden een principeakkoord bereikt heeft over een nieuw contract voor drie seizoenen. "We zijn heel blij dat Jan-Arie ook de komende jaren Feyenoorder is", zegt technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite over de verdediger. "Hij heeft als centrale verdediger een heel sterk en constant seizoen achter de rug, waarin hij zijn waarde voor het elftal meer dan bewezen heeft. Met zijn opbouwende kwaliteiten, maar ook in verdedigend opzicht heeft hij het meer dan uitstekend gedaan."

Van der Heijden speelde in het verleden voor Ajax, Willem II en Vitesse en is sinds 2015 actief in De Kuip. Het afgelopen seizoen was hij de verdediger met de meeste assists in de Eredivisie: vijf stuks (Opta).

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen